Dispositivi & accessori
Zucchini and Cheese Soufflés
Prep. 15min
Totale 40min
8 portions
Ingredienti
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10 g
Calorie
741 kJ /
177 kcal
Grassi
9 g
Fibre
1 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cheese Please!
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Gazpacho
1h 15min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Creamed Peas and Ham
30min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Spinach and Feta Muffins
30min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower Gratin
55min