Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Proteine
- 11.5 g
- Carboidrati
- 15.5 g
- Grassi
- 277.4 g
- Grassi saturi
- 4.6 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodio
- 540.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Wholemeal pide
1h 35 min.
Abundant breakfast bowl
30 min
Miso corn purée with almond ricotta
3sa 20 dk
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Coffee Liqueur
40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1sa 55 dk
Green goodness soup
10min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min