Dispositivi & accessori
Pink Salad
Prep. 5min
Totale 10min
6 portions
Ingredienti
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3 g
Calorie
1062 kJ /
254 kcal
Grassi
22.3 g
Carboidrati
10.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Squash and Broccoli Salad
35min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Green Smoothie
10min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Creamy Mushrooms
35min
Mediterranean Salad
25min
White Bean Salad
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Detox Salad
10min