Root Vegetable Hotpot with Harissa

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 106 valutazioni
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions

Ingredienti

  • olive oil
    25 g
  • onions quartered
    80 g
  • fresh thyme leaves only
    ½ Tbsp
  • harissa paste to taste
    1 - 2 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
    600 g
  • water
    400 g
  • tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)
    240 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 185 kcal / 774 kJ
Proteine 4.5 g
Grassi 7.6 g
Carboidrati 24.6 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...