
Dispositivi & accessori
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Prep. 30min
Totale 2h 25min
24 pieces
Ingredienti
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
181 kcal /
761 kJ
Proteine
7.447 g
Grassi
8.977 g
Carboidrati
17.494 g
Fibre
0.973 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Our 15th anniversary
12 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda