Dispositivi & accessori
Chicken and Pork Adobo
Prep. 5min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
garlic cloves9
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)750 g
-
dried bay leaves3
-
ground black pepper¾ tsp
-
red cane vinegar150 g
-
soy sauce150 g
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves750 g
-
cooked rice
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1516 mg
Proteine
34.7 g
Calorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Grassi
87.3 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
29.8 g
Carboidrati
3.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Filipino flavours
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Laing
1h 50min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Ginger Pork
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Adobo
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h