Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Proteine
- 21.5 g
- Carboidrati
- 7.7 g
- Grassi
- 23.3 g
- Grassi saturi
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 864.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Duck and cherry salad
45min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Fish soup
40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Peaches in white wine syrup
4h
Mexican chicken soup
30 min
Beef and coconut soup
30 min
Cream of mushroom soup
20min