Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Proteine
- 21.5 g
- Carboidrati
- 7.7 g
- Grassi
- 23.3 g
- Grassi saturi
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 864.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Fish soup
40 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Hungarian goulash
1h 30 min
Beef "Burgundy"
40 Min
Cream of mushroom soup
20 min