Reuben's Stew
TM6 TM5 TM31

Reuben's Stew

4.1 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 340 g tomatoes, halved
  • 140 g cauliflower florets, cut in pieces
  • 170 g red peppers, deseeded and quartered
  • 15 g cooked beetroot, pickled
    o 120 g beetroot, raw
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (opzionale)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
505 kJ / 121 kcal
Proteine
2.8 g
Carboidrati
8.8 g
Grassi
8.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative