Dispositivi & accessori
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prep. 10min
Totale 10h 25min
6 portions
Ingredienti
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opzionale) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
24.5 mg
Proteine
3.8 g
Calorie
762 kJ /
182.1 kcal
Grassi
1.7 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
SG60 Flavours
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Traditional Mooncake
2h 15min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Indonesian white spice paste
35min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Balado Eggplant
50min
Vegetarian Beehoon
25min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Nessuna valutazione
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min