Dispositivi & accessori
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Totale 13h 10min
6 portions
Ingredienti
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
215.2 mg
Proteine
9.6 g
Calorie
4472.9 kJ /
1069 kcal
Grassi
88.6 g
Fibre
7 g
Grassi saturi
31.7 g
Carboidrati
72.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nessuna valutazione
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nessuna valutazione
Curly Fries with Garlic Sauce
Nessuna valutazione
Buffalo chicken wings
50min
Seafood Quesadillas
2h
Three Egg French Omelet
30min
Hearty Seafood Chowder
1h
Strawberry Tiramisu
5h 20min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nessuna valutazione
Lemon and thyme mocktail
1h