Dispositivi & accessori
Cauliflower Stuffed Parathas
Prep. 30min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, 150 g white and 150 g wholemealchapati flour300 g
-
ghee30 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt1 tsp
Cauliflower filling
-
fresh coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
cauliflower florets200 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger sliced in rounds (2 mm)5 g
-
fresh green chillies seeds removed if desired1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ghee
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7.6 g
Calorie
1160 kJ /
277 kcal
Grassi
12.3 g
Carboidrati
34.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indian Feast
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Masala Chai
15 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Chai masala
15 min
Gobi masala
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Vegetable Samosa Filling
30 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chana Masala
45 min