
Dispositivi & accessori
Snapper with Spiced Oil
Prep. 15min
Totale 25min
2 portion
Ingredienti
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
644.9 kcal /
2698.1 kJ
Proteine
56.5 g
Grassi
38.4 g
Carboidrati
16.6 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
6.2 g
Sodio
184.8 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Air-Fry Sensor
9 ricette
Canada
Canada