Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
TM6

Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 1 whole chicken (approx. 35 oz)
  • 3 - 4 tbsp oil, to coat
  • 2 tbsp dried Italian seasoning, to season
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 46 oz water
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 1 pinch saffron
  • 7 oz basmati rice
  • 10 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 10 oz broccoli florets
  • 2 tbsp butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3202.4 kJ / 765.4 kcal
Proteine
48.2 g
Carboidrati
34.2 g
Grassi
48 g
Grassi saturi
14.3 g
Fibre
2.1 g
Sodio
676.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative