Dispositivi & accessori
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prep. 10min
Totale 2h 35min
20 portions
Ingredienti
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1 g
Calorie
338 kJ /
81 kcal
Grassi
3 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Peranakan Snack Delight
13 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Sambal chilli
35min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Nasi Lemak
45min
Homemade Pandan Kaya
55min