Glutenvrije quiche Lorraine
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije quiche Lorraine

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

Deeg

  • 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
  • 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
  • 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
  • 50 g maïszetmeel
  • 50 g koud water
  • 1 tl zout

Vulling

  • 150 g spek, in blokjes
  • 4 eieren
  • 50 g melk
  • 100 g room, min. 30% vet
  • ¼ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper

Valori nutritivi
per 1 sneetje
Calorie
1320.2 kJ / 315.5 kcal
Proteine
9.5 g
Carboidrati
14.7 g
Grassi
24.8 g
Grassi saturi
12.3 g
Fibre
1.6 g
Sodio
575.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative