Dispositivi & accessori
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prep. 30min
Totale 30h
4 portie
Ingredienti
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
2260.5 mg
Proteine
39.1 g
Calorie
3882.3 kJ /
928 kcal
Grassi
33.5 g
Fibre
15.4 g
Grassi saturi
33.5 g
Carboidrati
126.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Sinaasappel Croissants
Nessuna valutazione
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nessuna valutazione
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Tarte Tatin
2h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Pulled Pork
Nessuna valutazione
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nessuna valutazione
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min