Dispositivi & accessori
Paal Appam
Prep. 10min
Totale 9h 30min
4 portions
Ingredienti
-
white rice rinsed, soaked for at least 3 hours200 g
-
shredded coconut60 g
-
cooked rice50 g
-
sugar2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
water230 g
-
baking soda½ tsp
-
coconut milk30 g
Sweetened coconut milk
-
rice flour1 tbsp
-
sugar3 tbsp
-
coconut milk200 g
-
salt1 pinch
-
ground cardamom1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
354 mg
Proteine
6 g
Calorie
1910 kJ /
457 kcal
Grassi
19 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
67 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deepavali Festive Delights
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Lemon rasam
40min
Pepper rasam
15min
Puri
35min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Rasam
20min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sambal Brinjal
40min
Vegetable Sambar
35min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Tumis
1h 10min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min