Dispositivi & accessori
Mini rum baba bundts
Prep. 10min
Totale 2h
6 portions
Ingredienti
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
135.4 mg
Proteine
9.8 g
Calorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Grassi
14.7 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
60.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mini cakes
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Molten Lava Cake
45min
Quiche Lorraine
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Temaki Sushi
1h
Caramel Éclairs
2h 25min
Spaghetti Muffins
55min
Christmas tiramisu
24h 20min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min