Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g dried adzuki beans
- 500 g water, plus extra to soak
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ tsp sesame seeds
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground coriander
- 1 garlic clove
- 1 piece lime peel, no white pith
- ½ tsp sea salt
- 800 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 3 cm fresh ginger
- 5 cm kombu (see Tip)
- 500 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 carrots, cut into pieces (2 cm)
- 150 g fresh sweet corn kernels, cut off the cob
- 1 tbsp tamari, plus extra to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Proteine
- 13.2 g
- Carboidrati
- 46.9 g
- Grassi
- 1.6 g
- Grassi saturi
- 0.4 g
- Fibre
- 11.6 g
- Sodio
- 396.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Yellow chicken curry with rice
1h
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1h
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Pumpkin and ginger soup
35min
Brown rice salad
40min