Boter plank met spinaziepesto
TM6 TM5

Boter plank met spinaziepesto

5.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    o room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 20 g melk
  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
    o pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
  • 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
  • ½ knoflookteentje
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 10 sneetjes Parma ham

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
766.1 kJ / 183.1 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
2.3 g
Grassi
17.5 g
Grassi saturi
7.7 g
Fibre
0.3 g
Sodio
332 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative