Dispositivi & accessori
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5 g
Calorie
969 kJ /
232 kcal
Grassi
6 g
Fibre
2.7 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Turmeric Green Tea
20min
Mango Sorbet
5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Guinean prawns
25min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Duck foie gras
24h
Gazpacho
1h 15min
Temaki Sushi
1h
Chocolate Porter Brownies
45min