Kreplach
TM6 TM5

Kreplach

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

Deeg

  • 370 g bloem
  • 1 tl fijn zout
  • 4 eieren
  • 50 g water koud (4 el)

Vulling

  • 250 g kalfsvlees, gemalen
  • 250 g rundvlees, gemalen
  • ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
  • 2 eieren
  • 1 tl fijn zout of naar smaak
  • ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak

Afwerking

  • water voldoende om in te koken
  • 1 el zout

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
766 kJ / 182 kcal
Proteine
12 g
Carboidrati
20 g
Grassi
5 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
1 g
Sodio
806 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative