Versioni compatibili
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Proteine
- 20.6 g
- Carboidrati
- 45.8 g
- Grassi
- 42.1 g
- Grassi saturi
- 22.3 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodio
- 674.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Russische salade
Nessuna valutazione
Mediterrane paprika's
Nessuna valutazione
Knolselder parmigiana
Nessuna valutazione
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nessuna valutazione
Goulash van linzen en champignons
45 min
Zijden tofu cheesecake
Nessuna valutazione
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min