Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Valori nutritivi
- per 4 porties
- Calorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Proteine
- 105.8 g
- Carboidrati
- 131.4 g
- Grassi
- 111.2 g
- Grassi saturi
- 21.9 g
- Fibre
- 19.2 g
- Sodio
- 2658.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Zoetzure tempé
Nessuna valutazione
Gekruide lamstaart
40min
Boeddha bowl met kip
1h
Thaise rode curry
1h
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nessuna valutazione
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min