Versioni compatibili
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1610 kJ / 385 kcal
- Proteine
- 39.3 g
- Carboidrati
- 29 g
- Grassi
- 7.5 g
- Grassi saturi
- 1.8 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodio
- 199.8 mg
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Prawn noodle curry
10 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chinese-style chicken
25 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min