Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Proteine
- 20.8 g
- Carboidrati
- 40.3 g
- Grassi
- 24.8 g
- Grassi saturi
- 6.5 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 340 mg
Ricette alternative
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Sabrina's honey bush bars
40 min