Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion, cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano, to taste (opzionale)
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (½ in)
  • corn tostadas, to serve
    o salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2372 kJ / 564.8 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
18.3 g
Grassi
43.5 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
2 g
Sodio
1105 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative