
Dispositivi & accessori
Jalapeño Popper Dip
Prep. 10min
Totale 1h 10min
12 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
297 kcal /
1243 kJ
Proteine
6 g
Grassi
27 g
Carboidrati
10 g
Fibre
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Football Party
15 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti