Dispositivi & accessori
Veggie Loaded Pasta Sauce
Prep. 10min
Totale 30min
8 portions
Ingredienti
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces6 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
zucchini cut into pieces10 oz
-
red bell pepper cut into pieces, to taste2 - 3 oz
-
tomato paste½ oz
-
Italian seasoning (opzionale) to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
crushed tomatoes, canned15 oz
-
vegetable stock6 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
278.1 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
250.9 kJ /
60 kcal
Grassi
2.2 g
Fibre
2.7 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
9.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Spanish Rice
35min
Basic Soup Purée
45min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Cottage Pie
2h 15min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Turkey Bolognese Sauce
50min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min