Dispositivi & accessori
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Prep. 5min
Totale 5min
600 g
Ingredienti
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
393.1 mg
Proteine
1 g
Calorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Grassi
0.2 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
4.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Pickled red onions
1h 50min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Orange Creamsicle Whip
10min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Creamy Coconut Dhal
25min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Shredded Lamb ragù
1h 25min