Dispositivi & accessori
Rabarberijs
Prep. 15min
Totale 36h 25min
6 porties
Ingredienti
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
7.3 g
Calorie
2479 kJ /
593 kcal
Grassi
41.1 g
Carboidrati
48.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vanilleroomijs
12h
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Advocaat
10min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Ijs van chocolademousse
3h
Kaastaartijs
Nessuna valutazione
Ananas zandkoekjes
2h
Piña Colada sorbet
30min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Bearnaisesaus
20min