Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Proteine
- 43.9 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 23.4 g
- Grassi saturi
- 7.8 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodio
- 823.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min
Lamb Moussaka
1h 30min