Versioni compatibili
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g rode uien, in dunne plakjes
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 verse jalapeñopeper, in dunne plakjes
- 1 sinaasappel, enkel het sap
- 1 limoen, enkel het sap
- 1 tl komijnzaad
- 1 tl kruidnagel
- 1 tl pimentbessen
- 3 teentjes knoflook
- 4 tl zout
-
2
tl zoete paprikapoeder
o 2 tl Achiote pasta -
½
tl chilipoeder
o ½ tl chipotle chilipoeder - ½ tl gemalen kaneel
- 1 tl gedroogde oregano
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tomaat, ± 70 g, in partjes
- 200 g langkorrelige rijst
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 1000 g water
- 10 g verse koriander
- 1 avocado, zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2396.7 kJ / 572.8 kcal
- Proteine
- 43.7 g
- Carboidrati
- 61.3 g
- Grassi
- 17.7 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodio
- 2206.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Hummus
5 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Harira
7 Std.
Cashew brood wentelteefjes
Nessuna valutazione
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Bananenbrood
Nessuna valutazione
Gazellehoorns
1h
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15min