Versioni compatibili
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
o 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteine
- 241.3 g
- Carboidrati
- 181.7 g
- Grassi
- 27.8 g
- Grassi saturi
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodio
- 3852.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pudding
15 Min
Roergebakken champignons
55 min
Noten bolognese
35 min
Vegetarische hamburger
45 min
Thaise nachos
Nessuna valutazione
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nessuna valutazione
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Zoete of hartige pannenkoeken
Nessuna valutazione
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nessuna valutazione