Versioni compatibili
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
o 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteine
- 241.3 g
- Carboidrati
- 181.7 g
- Grassi
- 27.8 g
- Grassi saturi
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodio
- 3852.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Pruimenjam
Nessuna valutazione
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nessuna valutazione
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Oranje gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nessuna valutazione
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min