Dispositivi & accessori
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prep. 25min
Totale 1h 20min
4 porties
Ingredienti
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
668 mg
Proteine
26.8 g
Calorie
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Grassi
24.3 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Batch Cooking & Meal Prep
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Gierst met kip en curry
35min
Cottage pie
1h 10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Kip in perziksaus
40min
Granité van koffie
8h 10min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Gebakken spinazie met eieren
40min