Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (opzionale)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 68 g
- Grassi
- 28.3 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 10 g
- Sodio
- 181.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Cholent
Nessuna valutazione
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Nessuna valutazione
Miso carbonara udon noedels
25 dk
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min