Dispositivi & accessori
Korean marinade
Prep. 10min
Totale 40min
430 g
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 430 g
Sodio
7270.7 mg
Proteine
13.2 g
Calorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Grassi
15.7 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
130.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Korea
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Rice Wine Chicken
Nessuna valutazione
Wakame Butter
5min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Korean fried chicken
4h
Thai beef salad
1h 15min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Classic trifle
4h
Vanilla wet chai
15min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Sage and black garlic butter
10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min