Dispositivi & accessori
Korean marinade
Prep. 10min
Totale 40min
430 g
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 430 g
Sodio
7270.7 mg
Proteine
13.2 g
Calorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Grassi
15.7 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
130.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Korea
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Santa Maria Dry Rub
5min
Hamburger rolls
2h 20min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sriracha Sauce
72h 20min
Satay sauce
15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Tuna avocado bowl
45min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h