Dispositivi & accessori
Rye bread rolls
Prep. 15min
Totale 12h
12 pieces
Ingredienti
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
237.5 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Grassi
0.5 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
32 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Crumble muffins
35min
Pickled red onions
1h 50min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Nessuna valutazione
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Black tahini
20min
Carrot top pesto
15min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Seeded bread loaf
3h 20min