Dispositivi & accessori
Porcini mushroom risotto
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
486 mg
Proteine
7.3 g
Calorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Grassi
12.3 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
68.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Mushroom pâté
1h 15min
Baba ghanoush
1h
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Ratatouille
40min
Beetroot risotto
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Taramasalata
15min