Dispositivi & accessori
Soft Cake with Salted Caramel
Prep. 10min
Totale 1h 40min
10 slices
Ingredienti
Soft Cake
-
butter cold, plus extra for greasing120 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
milk150 g
-
flour200 g
-
potato starch50 g
-
vanilla pod seeds only1
-
baking powder10 g
Caramel <br>
-
sugar250 g
-
salted butter cold75 g
-
cream min 30% fat160 g
-
water1045 g
-
lemon juice (see tip)1 ½ tsp
-
vinegar1 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
91 mg
Proteine
4 g
Calorie
1529 kJ /
365 kcal
Grassi
19 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
45 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet baking with caramel
5 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Brain Cupcakes
1h 40min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate Butter Cookies
1h
Key Lime Madeleines
2h 35min
Scream cupcakes
2h 5min
Checkerboard Sablés
2h 30min
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min