Dispositivi & accessori
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Totale 15min
9 oz
Ingredienti
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opzionale)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
275.6 mg
Proteine
1.4 g
Calorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Grassi
14.3 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
1.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
17 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Caramels
3h 40min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Béarnaise sauce
15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Aji Verde Sauce
10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min