Dispositivi & accessori
Chao qing cai (Chinese greens)
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
320.6 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Grassi
2.7 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
0.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Around Asia
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mapo tofu
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Yam Rice
45min
Braised Yee Mee
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min