Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 bramboru napůl
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 60 gramů kořenové petržele
-
350
gramů hrášku, zeleného, mraženého
o 350 gramů zeleného hrášku, čerstvého - 800 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 705 kJ / 168 kcal
- Proteine
- 7.7 g
- Carboidrati
- 21 g
- Grassi
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
Ricette alternative
Krémová květáková polévka
30 Min
Pórkový krém
40min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Česneková polévka
20 Min
Čočková polévka
1h 35min
Frankfurtská polévka
30 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min