Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 gramů květáku, na růžičky
- 80 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 50 gramů másla
- 700 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů mléka
- 40 gramů taveného sýru
- petržel, čerstvá, na drobno nakrájená, na ozdobu
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 14 g
- Fibre
- 5 g
Ricette alternative
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25min
Dýňová polévka se smetanou
40min
Cuketová krémová polévka
25min
Brokolicový krém
30 dk
Špenátová polévka s vejci
35min
Mrkvová krémová polévka
30 dk
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 dk
Krémová zeleninová polévka
35min
Květáková polévka s krutony
30 dk
Polévka z růžičkové kapusty
45 dk
Krémová polévka z červené čočky
35min