Dispositivi & accessori
Egg Salad
Prep. 20min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
568 mg
Proteine
13 g
Calorie
1289 kJ /
308 kcal
Grassi
19 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
22 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
All Things Eggs
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Guacamole
5min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Steamed Shrimp
20min
Egg Salad Sandwiches
25min
Blueberry Cobbler
1h
Deviled Eggs
20min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Chili Taco Dip
1h
Spiced Corn Salad
25min
Biscuits and Gravy
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min