Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM5 TM6

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (33 valutazioni )

Ingredienti

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1016 kJ / 245 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
6 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
9 g
Sodio
341 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative