Korean Beef Sauté

Korean Beef Sauté

4.7 106 valutazioni
Prep. 10min
Totale 1h 25min
2 portions

Ingredienti

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled, sliced
    ½ oz
  • Bosc pear peeled, in pieces
    3 oz
    3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • soy sauce
    2 oz
  • brown sugar
    1 ½ oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    ½ oz
  • cornstarch
    1 tbsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
  • yellow onion halved, thinly sliced
    4 oz
  • prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
    16 oz
  • vegetable oil divided
    1 oz
  • sesame seeds to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 696 kcal / 2912 kJ
Proteine 50 g
Grassi 50 g
Carboidrati 13 g
Fibre 1 g
Grassi saturi 14 g
Sodio 544 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...