Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
TM6 TM5

Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

3.2 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 840 g water
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 275 g tomatoes, halved
  • 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
  • 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
  • 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
  • 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 20 g tamari (see tip)
  • 15 g Chinese black vinegar (see tip)
    o balsamic vinegar

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1374.3 kJ / 328.5 kcal
Proteine
13.4 g
Carboidrati
43.3 g
Grassi
13.2 g
Grassi saturi
3.3 g
Fibre
7.1 g
Sodio
938.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative