Mantou Buns with Butternut Squash Soup
TM6

Mantou Buns with Butternut Squash Soup

4.4 (80 valutazioni )

Ingredienti

Mantou Buns

  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 ½ oz brown sugar
  • 8 ½ oz water
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tsp vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp salt

Butternut Squash Soup

  • 1 oz unsalted butter, cold, cubed (1 in.)
  • 1 oz yellow onion
  • 14 oz butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.)
  • 3 ½ oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
  • 2 oz raw cashews
  • 24 oz water (see Tip)
  • salt, to taste
  • white pepper, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1014 kJ / 242 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
43 g
Grassi
5 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
1 g
Sodio
200 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative