Beef and beer pie

Beef and beer pie

4.0 23 valutazioni
Prep. 30min
Totale 1h 40min
4 portions

Ingredienti

Beef and beer stew
  • olive oil
    40 g
  • beef (for stewing), cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • salt
    1 tsp
  • ground pepper
    2 pinch
  • onions cut in pieces
    150 g
  • cornstarch
    15 g
  • water
    250 g
  • leek cut in slices
    150 g
  • dark beer
    330 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • meat stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ meat stock cube (for 0.5 l)
Pastry and assembly
  • plain wheat flour
    150 g
  • butter cold, cut in cubes
    65 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • salt
    ½ tsp
  • egg yolk lightly whisked, for glazing
    1

Difficoltà

media


Valori nutritivi per 1 portion

Proteine 39 g
Calorie 2711 kJ / 647 kcal
Grassi 35 g
Fibre 3.3 g
Carboidrati 36 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...